Στην Εταιρεία ΤΕΝΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΝ προσφέρουμε ολοκληρωμένες επαγγελματικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

  • Τοποθέτηση και συντήρηση μηχανισμών σκίασης
  • Κατασκευές αλουμινίου και πέργκολας
  • Πλύσιμο και γάζωμα της παλιάς σας τέντας
  • ΠΛΗΡΗ ανανέωση των παλιών σας τεντών

Aναλαμβάνουμε επίσης σιδηροκατασκευές, εγκαταστάσεις και επισκευές αλλά και τεντοπέργκολες με εξαιρετικά αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και αντοχής. Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με τη χρήση των καλύτερων προϊόντων στην αγορά εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι εγκαταστάσεις πραγματοποιούνται από έμπειρο τεχνικό προσωπικό, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για την επίτευξη της απόλυτης ακρίβειας δίνοντας βάση και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Είτε χρειάζεστε επισκευή ή συντήρηση τεντών, μπορούμε να το φροντίσουμε για εσάς. Η εποχιακή συντήρηση μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της τέντας σας.

Παρέχουμε δωρεάν μελέτη για τον χώρο σας. Αξιολογούμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και σας κάνουμε προτάσεις για την κατασκευή που επιθυμείτε με βάση την εμπειρία μας που αποκτήθηκε έπειτα από την πραγματοποίηση εκατοντάδων εγκαταστάσεων.

Η μόνιμη έκθεση στον ήλιο και τις συνεχείς κακές καιρικές συνθήκες προκαλούν σε βάθος χρόνου φθορά στα υφάσματα τέντας. Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση των υφασμάτων, κάτι το οποίο είναι ιδανικό όταν η υπόλοιπη κατασκευή σας είναι ακόμα σε καλή κατάσταση αλλά το ύφασμα όχι. Διαθέτουμε πολλά σχέδια και πολλούς χρωματισμούς.

Υποσχόμαστε την καλύτερη εξυπηρέτηση, πριν και μετά την εγκατάσταση !!